Zal draadloze connectiviteit het fietsen verpesten of het beter maken? SRAM vraagt


Hoe ziet de toekomst van fietsen eruit als de computertechnologie vooruitgaat en alleen maar aan kracht wint?

Microchips zijn overal. Kijk om je heen – Ik wed dat je autosleutels, deurslot of zelfs je broodrooster elektronische componenten hebben. De nieuw uitgebrachte iPhone 14 heeft een sat-comms-achtige functie. Elon Musk wil het hele oppervlak van de planeet verbinden met internet en kan daadwerkelijk volgen op de planning.

Waar is de fietstechnologie in dit alles? Precies er middenin. Draadloos schakelen was aanvankelijk een verademing, maar nu iedereen het gebruikt, kijkt de industrie vooruit.

Wat er ook komt, zal de toekomst van de sport vormgeven. En afhankelijk van je standpunt kan dat beperkend of bevrijdend aanvoelen. SRAM wilde weten welke uitkomst waarschijnlijker was en waarom – dus het merk verdiepte zich in het onderwerp.

Bekijk het bedrijf dat begonnen met een nu alledaags product 35 jaar geleden leun je in de punt van de speer op zoek naar wat de toekomst biedt op het gebied van fietstechnologie – en hoe dit het fietslandschap zoals we dat kennen kan veranderen.

Looptijd: 15 minuten

Houd je hoofd omhoog, lopers! App koppelt Apple Watch aan ‘slimme’ bril
Het Franse technologiebedrijf MicroOLED lanceert een Augmented Reality-platform dat Apple Watch-gegevens naar slimme brillen brengt. Lees verder…
Sam Anderson

Door Sam Anderson

Sam heeft over het Amerikaanse continent gezworven om avonturen te volgen, natuurlijke wonderen te ontdekken en goede verhalen te vinden. Nadat hij naar de universiteit was gegaan om schrijver te worden, werd hij afgeleid (of gered) door rotsklimmen en bracht hij het grootste deel van het volgende decennium op de weg door, zichzelf onderhoudend met handelswerk. Hij had adressen in de Adirondack Mountains, Las Vegas en op de een of andere manier Kansas, maar zijn hart hoort thuis in het heuvelland van Texas.

Onderwerpen: Fietsen, Technologie, Nieuws

Trefwoorden: sram

creditSource link

Parasols zonwering
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart