Backcountry Access Giveaway: doe een veiligheidsquiz en win Avy Gear

Het sneeuwsportveiligheidsbedrijf neemt nu appèl voor een ’terug naar school’-quiz waarmee je een aantal avy-uitrusting kunt krijgen.

Test je kennis over lawineveiligheid met Backcountry Access (BCA) om kans te maken op een Tracker3 Rescue Package. De kit wordt geleverd met een BCA Tracker3-baken, uitschuifbare schop en Stealth 270-sonde.

Het is een behoorlijk lief prijzenpakket (adviesprijs $ 435) voor de gok die wordt gespeeld. Het enige wat je hoeft te doen is naar de BCA “Back to School” gaan quiz websitevoer uw naam en e-mailadres in en ga aan de slag.

BCA heeft aangegeven dat u geen vragen kunt overslaan – om kans te maken op de prijs, moet u ze allemaal beantwoorden. Dus ja, poets die sneeuwveiligheid op voordat je erin duikt!

Gebruikers moeten uiterlijk donderdag 22 september om 23:59 uur MDT deelnemen aan de weggeefactie om in aanmerking te komen om te winnen.

Details van de weggeefactie voor toegang tot backcountry

Hoe ziet de quiz eruit? Als mooi-weer-rotsklimmer heb ik weinig tot geen lawine-ervaring, maar ik ging toch naar binnen en maakte wat aantekeningen in de wieg. Je wilt dingen weten zoals bij welke hellingshoek lawine-terrein begint, de basisprincipes van het gebruik van een zendontvangeren welke avy veiligheidsuitrusting je altijd moet dragen.

Als je wint, krijg je de buit. Elke Tracker3 wordt geleverd met upgradebare software, een harnas en batterijen.

tracker3
(Foto/BCA)

De B1-EXT lawineschop wordt geleverd met een ontwerp dat prioriteit geeft aan de verhouding tussen sterkte en gewicht; hij weegt 1,3 pond en heeft een mes van 10 inch. De Stealth 270-sonde heeft dieptemarkeringen in twee maten voor leesbaarheid en een nesting-topsegment om de verpakkingsgrootte te verkleinen.

backcountry toegangsschop en sonde
(Foto’s/BCA)

Wil je de set? Bestudeer dan; de sneeuwschool is bezig.

BCA
‘Verzenden en retourneren’: BCA verdubbelt op backcountry lawineveiligheidsvideo’s
Backcountry Access wil dat je twee dingen in gedachten houdt wanneer je op pad gaat voor een dag backcountry skiën: stuur het op en keer veilig terug. Lees verder…
BCA 'Tracker S' Avalanche Beacon Review: eerste blik
BCA ‘Tracker S’ Avalanche Beacon Review: eerste blik
De lawinebakens van de BCA Tracker-serie leggen de lat hoog op het gebied van sneeuwveiligheid. Het nieuwste aanbod van het merk, de Tracker S, biedt u de beste prestaties voor een geweldige prijs. Lees verder…

Sam Anderson

Door Sam Anderson

Sam heeft over het Amerikaanse continent gezworven om avonturen te volgen, natuurlijke wonderen te ontdekken en goede verhalen te vinden. Nadat hij naar de universiteit was gegaan om schrijver te worden, werd hij afgeleid (of gered) door rotsklimmen en bracht hij het grootste deel van het volgende decennium op de weg door, zichzelf onderhoudend met handelswerk. Hij had adressen in de Adirondack Mountains, Las Vegas en op de een of andere manier Kansas, maar zijn hart hoort thuis in het heuvelland van Texas.

creditSource link

Parasols zonwering
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart