Oru laat groene opvouwbare kajaks vallen in de eerste poging voorbij zwart en wit

Elke keer dat Oru zijn opvouwbare kajaks in een speciale kleur lanceert, volgt er een explosieve aankoop. Voor het eerst introduceert het boten in een andere kleur dan zwart of wit.

Oru’s origami-boten hebben elke keer dat ze zijn geland (in de markt) spatten gemaakt – vooral in nieuwe kleuren.

Eerst kwamen de kajaks van geëxtrudeerd polyurethaan aan in het standaard melkwit van het materiaal. Toen, in oktober 2021, bracht Oru ze in het zwart uit, en ze waren binnen enkele uren uitverkocht. In januari volgde nog een lancering van een zwarte boot, en Oru zei dat het ongeveer een week zou duren.

Nu voor het eerst kun je de Oru Inlet, Beach LT, Bay ST, Coast XT of Haven TT in bosgroen krijgen. De nieuwe kleur debuteerde vandaag nadat Oru “overweldigend succes” had met de vorige Black Edition. En het is de eerste keer dat Oru iets anders dan het Bay ST-model in een andere kleur dan wit aanbiedt.

De baai ST

Het merk heeft de lancering gecrediteerd met nieuwe technologie waarmee het kleur rechtstreeks op de gegolfde plastic schalen van de boten kan “infuseren”, zei het.

Oru-kajaks: de details

De 5 mm dubbelwandige, geëxtrudeerde polyurethaanstructuur van Oru-kajaks kan worden opgevouwen tot ongeveer de grootte van een koffer en weegt geen ton – de alleskunner van het stel, de Bay ST, checkt in op 26 pond. Het resultaat is dat iedereen die boven woont of weinig ruimte heeft, een boot kan bezitten en stallen met minder gedoe.

oru bay st verpakt
The Bay ST, verpakt; (afbeelding/Oru)

De volledige line-up van Oru omvat alles van het 9-voetmeer, dat het de lichtste kajak op de markt noemt, tot de tweezits Haven TT. Met de rig van 16 voet kun je met je partner, vriend of trouwe viervoeter eropuit peddelen en kan 500 pond aan boord drijven.

oru inlaat
De 9 ft. 8 in. Inlaat; (afbeelding/Oru)

De nieuwe reeks groene kajaks is beschikbaar op De website van Oru nu.

MSRP voor de line-up komt op $ 50 meer voor elke boot. Een topklasse Haven TT in het groen zou je $ 2.049 kosten – een Inlet zou $ 999 kosten (exclusief de korting van $ 50 die de site biedt op de witte variant).

oru meerkajak
Oru’s nieuwe Origami-kajak op het meer is de lichtste en eenvoudigste ooit
The Lake is de lichtste niet-opblaasbare kajak ter wereld en de meest betaalbare boot van Oru tot nu toe. Wat nog meer? Het uitvouwen van de twee totale delen duurt 2 minuten. Lees verder…

creditSource link

Parasols zonwering
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart